lunes, 30 de noviembre de 2009

Cartografies del No-Lloc


Cartografies del No-Lloc és una exposició comissariada per Laura Plana ,seleccionada en la convocatòria de creació de projectes d'aquesta sala dedicada a l'art contemporani. A la primera edició d'aquesta convocatòria, la primavera passada, s'hi van presentar una quarantena de projectes, tres dels quals han estat escollits per formar part de la temporada expositiva 2009-2010.
Cartografies del No- Llocpresenta una selecció de sis artistes, catalans i internacionals: Miquel Garcia (Barcelona, 1975); Daniel Jacoby (Perú, 1985); Tjasa Kancler (Eslovènia, 1978); Perla Montelongo (Mèxic, 1980); Robin Rimbaud (Londres, 1964) i Katarina Matiasek (Àustria, 1965); i el col·lectiu Rotorrr, format per Vahida Ramujkic (Belgrad, 1973) i Laia Sadurní (Barcelona, 1973), amb obres d'art en xarxa (netart), instal·lacions, dibuix i il·lustració, i videoart.

L'exposició vol demostrar el paper de crítica social que juguen avui l'art i les noves tecnologies. en què es parla d'una societat caracteritzada per principis com la connexió, el flux i la pluralitat. L'exposició també vol destacar el paper d'Internet com a instrument d´intercanvi d´informació, entès com un mitjà de comunicació i no una finalitat, d'acord amb les reflexions de l'artista Francesc Abad: Internet com un no-lloc, un ambient no simbolitzat i sense significat, sense memòria històrica, un espai dissenyat perquè s'hi transiti sense aturar-s´hi, com un aeroport, una autopista, un caixer automàtic o un hipermercat.

0 comentarios:

Publicar un comentario